HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

A lakótársakról

DraVIDA 2011.01.15. 02:34

Birsa: az etióp leányzó ő volt az első ember aki odajött hozzánk beszélgetni első nap, sikeresen megismertettük vele a pálinkát, állítólag életében nem ivott, ahhoz képest csúnyán lehúzta:D Láncdohányos barátaimnak köszönhetően, sikeresen megtört a cigi szüzessége is, lenyűgöző, hogy ilyen rövid idő alatt mekkora rontást idéztünk elő, egy tiszta ember életében, bár elképzelhető, hogy hazudott nekünk. Az italozás- cigizés után megpróbáltuk a römi rejtelmeibe is beavatni több kevesebb sikerrel. Ezután rátértünk a "mersz vagy felelsz!"-re a "magic lemon"-nal, de elég unalmassá vált a játék, mivel mi 3-an elég jól ismerjük egymást, így csak ő volt érdekes számunkra és fordítva. (merni senki nem mert semmit) Az ismerkedés után alvásra került sor. Általánosságban vidám, lájktos köszönő viszonyt ápol velünk estére szociálisabbá válik:)

A belga: többször is bemutatkozott nekem, de kénytelen vagyok megjegyezni a nevét, talán Endrú. Mi csak "Guitar hero"-nak hívjuk, 5 éve gitározik, egyszerűen hihetetlen dolgokra képes, elszégyelltem magam mellette, hogy több ideje tolom az ipart mint ő és mégis ekkora különbség van köztünk, nagyon technikás nagyon pontos. Hihetetlen csöndes és visszahúzódónak tűnik, de ha megérzi a jó pálinka illatát azonnal az asztalnál terem, ha gitár közelbe kerül rögtön virít egy byob-ot vagy durvábbat:D Gyengébb kisugárzása ellenére ő a legnagyobb partyarc, mindig tudja, hogy hol és merre található buli, sok embert ismer hasznos tagja a közösségnek, sajnos 1 héten belül távozni fog:(( Birsa pasija! Most is itt gitározza mögöttem a super mario borthers 3. part-ját beszarok :D
Szerk.: A neve Laurent! :D
 

Vele kapcsolatban mondanék én is pár szót...egyre jobban kezdünk szót érteni vele, most épp Vidát tanítja gitározni...hihetetlen ez az ember...Vida mutatott neki egy Tankcsapda számot és hát...elég gyorsan leszedte hallásról.Ja..felvettem videóra,ahogy a B.Y.O.B-t zúzza...such a fuckin' incredible guy. Sajnálom, h távozik...   /psztamas/

Mao Ce Tung alias Candy vagy Csin Jing: aranyos kínai teremtés ő volt a 2. legbarátságosabb velünk, első nap még nehezen találtuk vele a kontaktot, de a második napra feloldódott. Mike és Tomi nagyon hamar szót értett vele, Tomival világmegváltó dolgokról csevegtek a két ország közti különbségekről míg Mike a szobájába invitálta, de csak szigorú torrentezésre. Érdekes a kínai mentalitás bármit mondunk neki mindig mosolyog/nevet és vadul csóválja a fejét, biztos vagyok benne, hogyha foggggalma sincs, hogy miről beszélünk akkor is így reagál. A mai napon behívtam egy kis éjféli kolbászozásba nagyon ízlett neki, azt mondta hogy az ő országában az ehhez hasonló dolgok nagyon drágák neki ez a kajálás kuriózum volt, gondoltam akkor mutassuk meg a magyar virtust, pálinkával öblítettünk, jó volt látni a megelégedettséget az arcán. Bemutatta a kurva drága csoda erős fűszerét nekünk, remélem lesz módunk kipróbálni valamin.

Lenin: sajnos nem tudom a pontos nevét, a legbarátságtalanabb mindenki közül. Ritkán tűnik fel, akkor is mindig kajál és iszik mértéktelenül. Mai is két pohárba öntött ki teát szigorúan magának. Nem sokat beszél hozzánk, ha megtisztel vele minket akkor is csak komoly dolgokról és kimérten. A srácok miután megkérdeztek majdnem mindenkit (kivéve őt), hogy zavarja-e őket, hogy cigiznek, az ablakban bőszen rágyújtottak. Mikor hazaért, érezte az undorító általános bűz mellett a füst szagot és kicsit berágott, mondta, hogy ezt fejezzék be, mert idegesíti. Jött a mentő terv, mivel eddig sehogy se sikerült normális kapcsolatot létesítenünk vele, bedobtam a Gorbacsov vodkámat, kiderült, hogy INNI SE NAGYON SZOKOTT :O:O:O Annyit sikerült elértem, hogy ezután kicsit beszédesebb lett velem és elmesélte, hogy a suli közelében van egy hely, ahol zenészeknek van lehetőségük gyakorolgatni.  Nagyjából körül is írta, hogy merre találjuk, talán még lesz ebből valami, de nem sok fantáziát látok az benne.

 

Ami vele kapcsolatban eszembejutott, h imádom, h nem érti a magyart...megtehetjük (sőt meg is tettük) hogy mosolyogva elküldjük oda az édesanyja pics...ba:D és persze mit sem sejt:P:P

A meglepetés vendég Fekete Pákó alias Pitásá: cameroni fekete bika, lövésünk sincs, hogyan került a képbe, tegnap csakúgy becsöppent hozzánk. Nagyon nagy dumás az ember, feldobott mindenkit, rengeteget poénkodott, remélem sokat látjuk még, nagy szükségünk lenne ilyen emberekre:)

A vizsgára készülő srác és barátnője: egy kalap alá veszem őket, gyakorlatilag érezhetetlen, hogy itt vannak valahol köztünk, nagyon ritkán látni őket, a vizsgázó srác barátságosnak tűnt, elmeséltem neki a lopott bicikli sorsát és adott nekünk egy svédkulcsot. A barátnőjével semmijen kapcsolatot nem ápolunk néha látjuk kajálni, köszönni se nagyon köszön.

Az észak-afrikai info tudós srác: tartózkodó értelmiségi robotépítő emberke, ha kedves vagy vele ő is az, szolidan érdeklődik a dolgok felől, cserébe mi is mutatunk érdeklődést, egyszerű és jóembernek tűnik, de nem hiszem, hogy világmegváltó dolgok lesznek vele.  Szerk.: most tudtuk meg a nevét, ő Mekuria Eyayu miért is nem bírtam megjegyezni elsőre...?:D

Röviden ennyi, alapvetően a fent felsorolt első négy emberrel kezd kialakulni jó viszony, remélem a többiekkel is jutunk valamire.

Szerk.: Van még egy lakótársunk.Az iráni gyerek.Na...az ő szobáját kapja majd meg vida Hétfő reggel...boldog lehet majd vele, mivel a kis czigónak lesz a legjobb szobája:D Most kezd kibontakozni a gyerek, de mondjuk ez nem is csoda, mivel alig tartózkodott itthon, nemtudom merre járt...pedig kezdjük megkedvelni, valószínű, h ma este együtt fogunk inni vele,,sztem ki fogja adni.Most magyaráz vmi receptet, amivel még jobban beüt a pia..:D:D:D.a kis iráni titok:P Na,majd látjuk hogy adja, hnap valszeg teszünk egy kis említést a buliról is;)
Megvan már ő is...a neve Alireza:D:D

Jobbról balra: Candy, Birsa, Laurent


 


Pákó :D

 

 

És végül Lenin is megjelenik :D

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr232584872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása