HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Boldog nőnapot!

DraVIDA 2011.03.08. 17:54

 Ide is kiírom: Boldog nőnapot Szerelmemnek, Anyukámnak, húgaimnak, rokonaimnak és minden kedves nőnemű barátomnak, ismerősömnek! :) 

Barátaimmal ellentétben nem telnek túl eseménydúsan a napjaim köszönhető ez a diszkók iránti nem kifejezetten nagy szeretetemből, anyagi helyzetemből és a prezentációm befejezetlenségéből kifolyó lelkiismeret furdalásomból. Holnap nagy nap, az első nagy akadályt ha sikeresen vesszük esély nyílik a vizsgák sikeres megírására és itteni fő küldetésünk első nagy lépcsőfokának megtételére. 

A mai nap nem telt túl eseménydúsan, felkeltünk, Tomi barátommal gitároztunk egy jót, most még beszélgetek kis barátnőmmel, utána minden erőmet összeszedve befejezem a prezentációmat, melynek témája a HD DVD vs Blu-ray formátumháború, akit érdekel a téma kérdezzen, szívesen mesélek róla :D 

Ahogy telik az idő, egyre jobban van honvágyam, igaz a bölcs mondás, miszerint mindenütt jó de legjobb otthon, remélem mindenki jól van otthon. 

Zacsi, Vica, Rami legnagyobb örömötökre megtaláltam az első Fluor Tomi számot ami tetszik, Félúton a szám címe (Vivás verzió), hallgassátok meg, eszem megáll hova fajulok itt kint :D

Peace!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr342722429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása