HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Megcsináltuk!

psztamas 2011.02.03. 02:45

Előadtuk a prezentációt, sikerülhetett volna jobban is, de elvileg túrhető volt, voltak nálunk "gyengébbek" is...

Reggel jóhírrel fogadtak bajtársaink, elmaradt a BIT óra...ennek örültem, igaz, jó óra, szeretjük is, de azért csak jobb, ha nincs:D Reggeli kihagy, irány suli, prezentálni kell. Vidabarátom mesélte, h rosszul aludt az éjszaka, aggódott a prezentáció miatt. Szal beértünk suliba, jelzem időben!:O Lement az első 3/4 óra, kis szünet, majd a csapatok elkezdtek prezentálni. Ahogy jött egyik a másik után, láttuk, erős a mezőny. Igaz, nem verseny volt, de egy színvonalat csak kell tartani. Vida kétségbe volt esve, hogy nem tudja megcsinálni így úgy, végül kitaláltam, hogy csináljuk mi ketten Mike-kal. Neki jó az angolja, sima lesz...ellenkezett, de végül csak beleegyezett. Aggódtam, izgultam, minden bajom volt. Nem nagyon ismertük a szöveget, mivel agyon volt szerkesztve, a végső szöveget pedig el sem olvastuk jóformán(Y). Kimentünk, én kezdtem. Az eleje elég jól sikerült, majd 1x belekavarodtam egy mondatba, folytattam, megint sínen voltunk. Volt pár apróbb hibám, igaz, én sokkal sz*rabbnak éreztem, mint amilyen a többiek szerint volt. A végét átvette Mike, ő sem volt megelégedve önmagával, a tanár sem mutatott nagyobb érdeklődést, figyelt, jegyzetelt. Nem lehet tudni mizu, valószínűleg átmentünk, annyira csak nem lett foscsi. Igaz, volt a miénknél jóval fostosabb prezentáció, de végül csak örültünk annak, amink volt. Megcsináltuk, ez a lényeg.

Maxikörút, szokás szerint, majd hazafelé vettük az irányt.  Itthoni tevékenykedésünkről sok érdekességet sajnos nem tudok mondani, mivel nem nagyon történt semmi. Sütöttünk krumplit, chicken nuggets-et, nem mondom, jó búsz adagot, még a kis Mekuria is lekmárt belőle. Aktív semmittevés, majd egyszercsak bejön pár ember. Már megörültünk, hogy új lakók, mertük remélni, hogy puják...helyett 4 csávó+Landlord. Vmit rendezkedtek, megnéztek 1 szobát és azzal a lendülettel el is mentek. Áldottuk is az eget, jól vagyunk mi így, vagy csajok jönnek, vagy senki xD

Meg is ragadom az alkalmat és finoman utalok blogtársamnak, Bálintnak, hogy jó lenne, ha ő is postolna pár dolgot, nagyon ellustult az utóbbi 2-3 napba:P Nem nagy teher írni, de úgy gondolom, csak színesebb lenne a blog, ha 2 ember szemszögéből szemléltetnénk ügyes-bajos dolgainkat! Úgyhogy hajrá barátom!;)

Így a végéhez még annyit fűznék hozzá, hogy holnap nekivágunk felfedezni Koppenhágát, remélem látunk szépet, s jót! Arról is meglesz a beszámoló, ahogy illik. 11 előtt indul a vonat, vmikor 8 után érkezünk vissza, ha minden jól megy, a magyar klub-ot sajna kihagyjuk, de lesz még rá alkalom bepótolni:)

Ja, péntekre bulit szerveztünk Mike-kal, eddig úgy néz ki 18 emberke lesz, aki tuti jön, van pár, aki nembiztos, és k*rvasok, aki még nem válaszolt. A csavar az egészben, hogy ma újságolták nekem, hogy a 14es házban full mellettünk ugyanakkor lesz egy másik buli, legalább lesz pár ember a közelben, hátha onnan is átpártol pár jóember...persze a jó puják előnyben:P Állok elébe, kíváncsiak vagyunk, mit tudunk alkotni, mennyire lesz buli az a buli:D

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr842634934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RoliX 2011.02.03. 11:57:53

Grat a prezentációhoz!
Remélem lesz mihamarabb sztori+képek a koppenhágai kirándulásról :D
süti beállítások módosítása