HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Összefoglaló

psztamas 2011.02.24. 03:11

Ismét kimaradt pár nap, de most épp azon vagyok, hogy pótoljam valahogy...

Keddre meg volt beszélve egy találkozó, amin sikeresen elkerültük egymást...nem is volt baj, nekiálltunk és befejeztük a ránk eső részt. Nemes egyszerűséggel elküldtük Yejinek és mi ezzel be is fejeztük, áthárítottuk a felelősséget koreai elvtrásunkra és francia barátunkra. Benéztünk Lali barátunk által híresztelt F épületbe, ahol rátaláltunk a Halstadi Egyetemes cuccokra. Kulcstartó, táska, pulcsi, minden, ami csak kellhet. Kapva kaptunk az alkalmon és vásároltunk is nyomban egy pulóvert. Egyszerű, kék, semmi extra, van rajta egy kis szöveg meg a logo..de kellett, szuvenírként hazavisszük, legalább lesz majd miről emlékeznünk ultramodern iskolánkra..

Lésőbb sikerült felvennünk a kapcsolatot Jimmy-vel, megcsinálta a diákat, úgyhogy minden sinen volt. Yeji még tökéletesítette a szöveget, meg is voltunk nyugodva, hogy végre kész.

Este meglepetésünkre a kis Diego is meglátogatott minket, adtunk is neki jó Whiskast, amit jóízűen meg is lakmározott a koszos állat. 

Szerdán szokás szerint 2-3 perces késéssel, de beértünk. Ez már tényleg védjegyünk lett. De szerintem ezen senki se lepődik meg. Se tanár, de diák. Óra fele "el is repült", majd kis szünet után neki is kezdtek a csoportok az előadásoknak. Az egyik csoportból 3 fő állt ki prezentálni. Egy francia csaj meg 2 koreai. Hát...ahogy azok beszéltek...nagyon elkezdtük kapni, alig bírtunk magunkkal. A csaj folyamatosan nézett ránk, a végén már ő is röhögött, alig tudta visszatartani. Már mindent csinált, az ablak felé fordult, mindent megpróbált, de nem sikerült visszafognia magát. Az egyik koreai gyereknek ráadásul ostoba feje is volt, elég jó kombó volt ahhoz, hogy bearanyozza a napunkat. Nemsokkal utána Jimmy állt ki prezentálni, meg kell hagyni, jól előadta magát. Tökös gyerek az, nem kell félteni, folyamatosan beszélt, minden rendbe volt. ha bele kéne kötnöm, kicsit talán rövidre fogta, habár láthattunk rövidebb előadásokat is. Minden esetre elismerésem.

Kiderült, hogy a köv prezentációra alig van időnk, köv. hét szerdára le kell adni. Ez persze más lesz, mint az előző kettő. Egy vállalatról kell elolvasni egy 19 oldalas jegyzetet majd a megadott kérdésekre válaszolnunk kell azzal kapcsolatban. Persze meg is kell vitatni, úgyhogy nem lesz olyan egyszerű. De ez az utolsó ebből a tárgyból, többet nem kell szenvedni vele soha.

Business Info is jó volt, Publisher-rel weblapot szerkesztettünk, nem volt valami érdekes, de az is eltelt valahogy. Namost...arra is kell prezentációt csinálnunk, 2 hetünk van rá. Szerintem jövő héten kezdünk neki, ahogy túlleszünk a develop-os prezentáción.

Márc 15. és 16.-án pedig vizsgázunk. Yeeeaaah(Y)

A mai napra meg volt beszélve egy találkozó, amire nem jött el Yeji...Jimmy csak késett, de inkább lemondtuk az egészet és elmentünk boltba, majd haza. Jobbnak láttuk, mi minek sz*rakodjunk, amikor Yeji a főnökasszony nem tisztelt meg minket jelenlétével. Az se szólna, hogy nemjön, csak utána ír sms-t, miután ráírok, hogy hol a f*szban van...fel is idegesített, mindig csak fontoskodik, bezzeg megjelenni luxus. Az egészet átraktuk holnapra /vagyis mára/ pontosabban du fél5re, oda is írtam nekik, hogy legyenek pontosak, nem tudom mit csinálok, ha késnek/nem jönnek el...vagyis tudom...

Hogy beszéljünk egy kicsit értelmesebb és minden bizonnyal jobb dolgokról, ma volt Magyar Klub. Ismét nagyon jól éreztük magunkat, pingpongoztunk egy k*rvajót, kártyáztunk is, le is fáradtunk rendesen. Hazaérve kitaláltuk, hogy üssünk egy jó pizzát, aminek neki is láttunk...Nem, nem fagyóból. Csináltam házit:P Ahhoz képest, hogy első pizzám volt, elég jól sikerült, habár édesanyám meg kell hagyni finomabbat csinál:) Azt is csak kb 3 hónap múlva fogok enni....:S Barátaim azt mondták, hogy finom lett, megkóstolta az orosz, meg persze Mekuria is...ők is azt mondták, hogy jó lett:D Örültem is neki, ezen felbuzdulva biztos vagyok benne, lesz még rá alkalom, hogy csináljak..1 hét múlva mondjuk jöhet szerintem:D Kaja után megnéztük a "Kommandó" c filmet, kacagtunk egyet azon az ostoba 80-as években Schwarzenegger csodamozin, de összességébe az is kiadta. Majdelfelejtettem...a kis Diego ismét meglátogatott minket és ismét fényesre nyalta a tányért...úgy látszik ízlik neki a Friskies is...ma történetesen azt kapott, mivel nem volt a Maxiba Whiskas..

Holnapi sem lesz egyszerű nap, nagyon remélem végre jutunk valamire azzal a koszos project-tel, nincs sok türelmem már hozzá...

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr502686630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NerdyGal 2011.02.25. 16:26:27

A kiröhögéssel nem csak az előadót, de saját magatokat is megaláztátok:/...

DraVIDA 2011.02.26. 04:47:33

Hát Emő, ha láttad volna azt a jelenetet, nem hiszem, hogy legalább egy lájktos mosoly nélkül megbírtad volna állni. Tomi szarul írta le: volt egy eszméletlen ostoba fejű, szar kiejtéssel rendelkező koreai gyerek, aki egy papírcetliről olvasta fel szaggatottan a szöveget. Ez már önmagában hihetetlen mulatságos volt, de a csaj előadó partnere közben alig bírta vissza tartani a röhögését, meg elvonult a sarokba magába kacagni... Katasztrófa volt :D

NerdyGal 2011.02.26. 08:40:10

Így azért más. Cetliről olvasni nagyon gáz. Majdnem annyira, mint a falról olvasás:D
süti beállítások módosítása