HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Húzós nap elé nézünk

DraVIDA 2011.01.22. 07:50

Érdekesség volt még az este folyamán, hogy jött két lengyel, akik elinvitáltak minket Kruszbaretbe bulizni, de most nem volt rá kapacitásunk sajnos, viszont volt facebook, telenszám csere megvolt, szarízű, de normális alkoholtartalmú sört elméletileg mostmár tudunk olcsón beszerezni:)

Megvolt a kis LAN, végre élvezetesre sikerült, nem húzták a wifinetünket. Hajnalban kimentünk beszélni robotépítő barátunkkal és ledumáltuk vele, hogy ma reggel elmegyünk a Second Hand Shopba reggel 9-re. Ahhoz, hogy ezt kivitelezni tudjuk, muszáj egész nap fent maradnunk, mivel eddig képtelenek voltunk délután 1 óránál hamarabb felkelni (tisztelet Mike-nak) Menetközben kiderült, hogy Tomiék csak poénkodtak, hardcore nerdülést terveztek, hálistennek Mike jól fogadta a meglepetés programot, Tomi meg beletörődött a többség szent akaratába, bár a lelke nem is oly legmélyén őt is motiválja a kaland. Így a dolgok jelenlegi állási szerint nem aludtunk semmit és nemsoká indulunk nézelődni, netalántán vásárolni egy két olcsó, hasznos holmit. Tervben van életem első mosása, délután 4-kor KOREAI pujákkal találkozunk, nem kínaiakkal a könyvtárban, tiszta buli lesz.

Takarításról annyit, hogyha 4-en gecizünk és a többi ember beleszarik, főleg Lenin a fő szószóló, akkor szerény véleményem szerint éjfél után nincs értelme mártírkodnunk, a munka jelentős része megvan, nem sokat hagytunk mára. Ami még izgalom: lehet lesz(nek) új lakó(k)... :O

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr352604256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása