HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Szünet

DraVIDA 2011.04.13. 12:25

Túlvagyunk egy business culture órán, 1 órás szünet, ki kell használni az időt, mi mással is tölthetné a szabadidejét a "hülyegyerek" mint blogolással?:D

Péntekről nem tudok sokat érdemben nyilatkozni, remélem Tominak jobb a memóriája és beleszerkeszti majd a történéseket a bejegyzésbe:)

A szombatra annál jobban emlékszem, elég jól sikerült. A nagy megbeszélés eredményeképpen és Mike kérésére együtt mentünk el szokásos szombati hepajkodásunkra, ami egész jól sikerült. Jules barátunknak ünnepeltük a névnapját, lementünk a folyópartra, ahol könnyed alkoholizálásba kezdtünk. Speciális kökény pálinkát hozott a nagy alkalomra, ami nem nyerte el túlzottan a tetszésemet, így a hagyományos szilvánál maradtam. Az ajándék happy meal menü volt, zenélő papagájjal, azt hiszem örült a delikvens:D Ahogy oldódott a hangulat, napiszar celebeket megszégyenítő pózolásba és ökörködésbe kezdtünk, a hideg sem törhette meg a jó hangulatot. Lajos barátunk nagyon ki volt éhezve egy kiadós dizsire, várakozásaival ellentétben viszont még visszavonultunk Patrikshillbe, ahol kártyáztunk egy kicsit, majd meglátogattuk francia barátainkat. Sajnos teltház volt, nem is nagyon illetünk bele a képbe, végül továbbálltunk. McDonalds-ba vezető úton Tomiból előretört az őszinteség, amihez én is csatlakoztam és sikerült Mike-val végre dűlőre jutni az elkeseredett történetünkben, azt hiszem sikerült normális útra terelni a kapcsolatunkat. Sok pozitív jellemfejlődésen ment keresztül, amit nem lehetett szó nélkül hagyni, remélem ez így is marad.

Vasárnapra maradt a regenerálódás némi takarítással egybekötve, jómunkát végeztünk.

Hétfőn túlestünk a project management prezentációnkon, úgylátszik miénk lett a leggyengébb. A probléma az volt, hogy túl sok volt a kitalált dolog a hotelünkben, így rengeteg dologba belelehetett kötni és sajnos ezeket a hibákat sokan meg is tudták lovagolni (történetesen a csoportoknak egymás munkáját kellett megkritizálni). Nem baj, legközelebbre mégjobban felkészülünk. 

Kedden Business culture-öztünk, azonkívül nem történt sok említésre méltó, elég gyenge napnak mondható. Megfogant viszont egy terv, hétvégére összeakarunk dobni egy kerti grillezést magyar cimboráinkkal, ha az idő és a sors is úgy akarja, akkor sikerül véghez vinni.

Mai nappal kapcsolatban egyelőre annyi, hogy fáradtan és nyűgösen kelt a társaság, Tomival nem aludtunk valami jól, Mikeról nem tudok sokat ilyen szempontból. Túlvagyunk az első órán, a svéd kultúráról szólt az előadás, nagyon jó tanárt fogtunk ki ismét, szórakoztató és érdekes volt. Kíváncsian várom a következőt:)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr512822736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása