HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Csak hogy legyen valami!

DraVIDA 2011.03.20. 04:19

Szerda óta napjaink fontos részévé váltak a próbák. A kezdeti hihetetlen nagy összevisszaságot leszámítva napról napra jobbak vagyunk, kezdenek beérni a dalok, mindenki lelkes. A csillagok jelenlegi állása szerint, lehet még egy koncert is összejön ha kitartásunk nem hagy alább.

Hihetetlen nagy meglepetés ért minket, Mike több mint 2 hónap után végre megcsinálta élete első kajáját nekünk, ami szecsuáni csirkés, csípős mártásos, rizses nem tudom mi, de kifejezetten finom és jól elkészített valami lett, hála neki érte. 

Pénteken leinvitáltuk énekes iráni Benham barátunkat a barátnőjével rumyztünk egy jót, a full kezdő csaj elvert mindenkit, hiába kezdők szerencséje, Mekuria óta semmin sem lepődünk már meg. 

Mai napon szar volt a morál, pacsirta barátunk nem aludta ki jól magát ezért nyomott hangulata volt, ami ránk is rányomta bélyegét. Boltozás közben is és után is volt egy-két nézeteltérésünk, tovább feszélyeződött a hangulat. Itthon nem sok érdekes történt, Julisom segítségével kitaláltam, hogy kéne palacsintát kreálni, de aztán a többiek túlbuzgósága elvette a kedvemet, így rájuk hárítottam a feladatot. Egész finom lett, csak nem értjük hogy jött ki ilyen kevés... (megfelelő mennyiségű alapanyag, kis serpenyő, nem volt vastag) Az estét rumyval zártuk, ezúttal csak 3-an játszottunk, egyet Czigány barátom, egyet én nyertem. Candy is volt bulizni, nagyon kicsípte magát a kiscsaj, remélem néha mi is fogjuk látni normálisan felöltözve, nem csak abban a szokásos sárga gatyás, kék pulcsis kombóban. Aloha!

Ui.: Tomit ma addig baszogatom, amíg fel nem tölti a képeket!:@

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr312754866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása