HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Ad hoc

psztamas 2011.01.24. 01:37

 A mai nap majdhogynem szürkének mondható, még a 2 koreai puja sem tudta bearanyozni...

Valamikor fél 2körül ébredtem, lakmártam egy kis zabpelyhet, fürdés, fogmosás és irány a könyvtár...Szokás szerint ismét elkésünk...a 2 puja várt ránk vagy 15 percet:D Úgy látszik, mi már csak ilyenek maradunk, arra vagyok kíváncsi, ma mi lesz, oda érünk e suliba 10.15re...A pujákról csak annyit, hogy érdekesek voltak. Nem igazából lehet eldönteni, hogy csak udvariasak és leszarnak, vagy valóban érdeklődnek irántunk vaéamennyire. Majd kiderül. Végülis semmire sem jutottunk, próbáltunk kitalálni vmit, amiről írhatnánk a prezentációt, de valahogy nem tudtunk közös nevezőre jutni. Itthon viszont kigyulladt a kis lámpa a fejem fölött: hibridautók!:P Ki fog az hamarosan derülni, kiadja, vagy sem..

Visszatérve a napunkhoz, miután letudtuk az igen érdekfeszítő, de semmirevaló meetinget, ismét a Maxi felé vettük az irányt. Pizzáz lakmártunk egy kis erőlevessel:D Újabb adagot raktunk oda mosni, mostmár fehéreket, remélem nem b*sszuk el /fingers crossed/. 

Mostanáig LAN-oztunk és ami a legfontosabb /és a cím is erre utalna/ , kitaláltuk, hogyan lehetne kiküszöbölni a lag-os problémákat, mivel gyors a net, csak mindenki nyúzza, így nincs elég sávszélesség ahhoz, h felhőtlenül tudjunk játszani együgyű játékainkkal:P AD HOC!!! Hallottam már róla, de igazából sose néztem utána, mi is az, hogy is működik. Vida barátom talált rá /igen, ez az ő érdeme és büszke is vagyok rá /. A lényeg, wifi-n keresztül csatlakozunk egymáshoz minden router, kábel, akármi nélkül! Faszányosan müxik, jót játszodtunk, habár még mindig nem tudjuk megverni...:'( De majd egyszer...végülis itt leszünk még vagy 4 hónapig, addigra csak ki tanulom a szakmát:P

Most egy jól megérdemelt lakmározás, a menü a szokásos /kolbász/, nem ettünk vagy egy napja asszem...vagy annyi sincs?

Kíváncsi vagyok, hogy adja majd a hnapi BIT óra, mit mondanak a puják a projekttel kapcsolatban, el tudunk e induli e rögös úton...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr722608860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DraVIDA 2011.01.24. 01:50:59

Igazából Sándor barátomat illeti a dícséret, ő mesélt erről a csodás technológiáról nekem :)
süti beállítások módosítása