HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Got milk?

psztamas 2011.01.24. 18:45

Végre meg van a téma a Development of New Goods and Services tantárgy przenetációjára....

Ma ismét késtünk BIT óráról /pár perc/ de ez már elenyésző az előző 15-20perces késéssel szemben. Ismét nagyot alakított az öreg Torben Professzor, érthető volt amit mondott...A hardverekről, szoftverekről beszélgettünk, egész gyorsan elszállt a 1,5 óra, persze 1 szünettel kiegészítve..

Utána megint egy kínkeserves próbálkozást tettünk ID kártyán megszerzésére, nem meglepően megint sikertelenül...és itt jön a csodamondat: "talán holnap". A baj az volt, h nem volt nálunk az azonosító kódunk/jelszavunk, így nem tudtunk volna belépni a rendszerbe és képet csinálni ostoba, fáradt ábrázatunkról..hazafele jövet elváltak útjaink, Mike végre egyedül nekivágott a nagyvilágnak a jobb élet reményében, ment kicserélni a lapos hűtőlapját egy nagyobbra/jobbra. Jelzem sikerrel járt!

Mi egy gyors eszmecsere után a Maxi felé vettük az irányt, mivel nem volt kedvünk tojással sz*rakodni otthon, sőt enni sem akartunk azt, így betértünk törzshelyünkre, melyet minden nap látogatunk és vettünk 2 pizzát és 3L tejet :P.

Hazaérve megsütöttük a 2 pizzát, belakmártunk, kis nézeteltérés volt is ebből, mivel Mike barátom hazaértével ráeszmélt, h neki nincs kajája...Jelzem: 1.: már külön kasszán vagyunk/ ezt tegnap beszéltük meg/ 2.: volt otthon más kaja..pl: tej, tojás, margarin, gabonapehely, kolbász, leves. Kis duzzogás után megbeszéltünk mindent higgadtan, aminek örültem.

A prezentációra visszatérve...haladtunk vele, nem hidridautókról írunk, hála koreai kollegináink jóvoltából. Az új téma a FB csoportos chat/beszélgetés, fájlmegosztás, egyéb interaktív tevékenységek fejlesztése. Kíváncsian várom, mit tudunk összeütni belőle...Egy kiadós Skype konferencia után már nem is tudom, mit gondoljak.

Mindezek után csak vissza kellett tekerjek a Maxiba, mivel kaptam értesítőt, h végre megérkezett a bankkártyám(Y)(Y). Egyből odarohantam a pulthoz, de el is küldtek számot húzni...szép, mivel a kis Candy-t kikérdeztem, h hogy is megy ez itt a Svédeknél és még figyelmeztetett is, hogy sorszám van:D Újra sorra kerülve megszereztem oly régóta várt kártyámat és boldogan tértem haza Strandparkenbe. 

Vida és a kis Mikey filmeztek, amikor hazaértem /gondolom még mindig azt csinálják/ én ezalatt gitároztam kicsit...nem tudom mi lesz az ez utáni program, csak azt, h hnap ismét ID-t próbázunk csinálni...remélem nem kell többször mennünk oda, herótom van, de nem is csoda, hisz' vagy 8x próbáltuk...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr112610516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása