HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Bulizni jóóóó

DraVIDA 2011.04.18. 14:24

Meglehetősen tartalmas hétvégén vagyunk túl, a mai nappal elkezdődött a kemény munka ismét, de ne szaladjunk ennyire előre az időben:)

Csütörtök: megvolt a szokásos magyar klubbunk, ezzel párhuzamosan elkezdődött a lázas szervezkedés a pénteki grillezésre. Ping pongoztunk egy jót, aztán egy kis römi, hálistennek ismét megnyertem:P Mike hatására elmentünk a világvégére húst venni, ahol kisbarátunk teljesen érthetetlen okokból minden elfelejtett, beleértve a hús nevét, az árát és a bolt zárási időpontját, volt egy kis idegeskedés, végül csak energiaitalt vettünk.

Péntek: Tomi elment Lajossékkal bevásárolni, hoztak mindent, mi szem szájnak ingere. Délután megkezdődött a főzőcske, mindenki kivette a részét a munkából, elég gördülékenyen haladtak a dolgok. Sajnálatos módon a hús nem volt elég, de krumpliból és zacskós levesből volt dögivel, így nem haltunk éhen. A kaja után erősen megfáradt a társaság volt egy hosszabb pihenő periódus, majd a változatosság kedvéért RÖMIzésbe kezdtünk, ahol ezúttal utolsó lettem :( Tomi-Mike között volt egy egy kis feszkó, de lárifári, szerintem emelte a pénteki nap érdekességét:D Kártyázás után elmentünk még egy házibuliba Strandparken-ben, engem spec annyira nem nyűgöz le továbbra se a dizsi zene, heringparty kombó. 

Szombat: hullák voltunk, megviselte a társaságot a tegnapi nap, de még ez sem vehette el a kedvünket Tomival attól, hogy elmenjünk 4 for Dance és Kovácsovics Fruzsina fellépésre, ami igen színvonalasra sikeredett, hihetetlen jól éreztük magunkat.

Vasárnap: innentől kezdve tényleg a pihenésé volt minden, a legérdekesebb dolog, amit kiemelhetek, hogy végre valahára megnéztem a Terminátor 4-et, korrekt filmnek mondható. Még érdekesség, hogy életünkben először ettünk valami gyorsfagyasztott svéd specialitást, Pöttöm Panna névre hallgat, naggggyon finom volt! :D

Ma: "korán kelés", business culture, majd látjuk mit hozunk ki ebből a napból:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr952836739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása