HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Kis lemaradás

psztamas 2011.03.27. 20:01

 Nem érkezett volna ezt a poszt ilyen későn, ha nem szabotálom Vidabarátomat 2 napja...Az igazság az, hogy szegény nekikezdett megírni a művet, majd mikor vittem neki egy kis Raffaello-t, mint kutya a kölykének és azt rádobtam a laposára, az egész iromány törlődött:D Kicsit abszurd, meg persze epic is...Ez már csak ilyen...am az utóbbi napokban csak a próbák meg egy kis buli tette ki mindennapjainkat.

Majdnem napi rendszerességgel járunk próbálni, egész jól megy, kezd összeszokni a csapat. Bennel az énekessel vannak próblémáink, inkább a hangjával. Motivációval nincs gond, nagyon lelkes, próbálkozik, csak van, amikor a magas hangokkal meggyűlik a baja. 

 

 

Szerdán nagyjából semmi érdekes nem történt. Próba volt, utána jöttünk haza, semmiextra. 

Csütörtökön volt egy jó próbánk, este pedig mentünk Patrikshillbe, Laliék szerveztek bulit. Úgy volt, hogy nem megyünk mindannyian, de végül mindhárman nekivágtunk az útnak.

Odaérve ittunk is egy kis pálinkát, hogy legyen valami, majd csatlakoztunk a többiekhez. Pár sör társaságába telt is az idő. Közbe különböző játékok/programok voltak, mint pl: székfoglaló. Egyből be is fogtak engem szabályokat ismertetni, csak épp az a baj, h senki sem tartotta be őket:D Lalibarátunknak volt vagy 2 L pálinkája, azt osztogatta bőszen a népnek, elég sok embert megvert, köztük a kis Jimmy-t is:D Összességébe jó volt, megvoltunk rendesen:P

 

Pénteken elmaradt a próba, de nem is volt baj, pihentünk legalább, kicsit gitározgattunk, szabad foglalkozás volt. Csináltam egy jó Hortobágyi Húsos palacsintát, ami meg kell hagyni, igen csak jól sikerült:P Estefele volt egy buli itt Strandparkenben, ami ilyen  állatos-beöltözős akármi volt, igazat megvallva kedvem se volt hozzá. Elnéztünk, de még a lábunkat sem tettük be, a kis Miklós bátorkodott csak be. Lali és Sanyi is benézett hozzánk, de ők se látták olyan jónak a bulit, így egy kis eszmecsere után le is léceltek.

Szombatra meg volt beszélve, hogy lesz pár nézőnk is a próbán. Személy szerint Szabi, Edina, Lali és Jules barátainkat hívtuk meg, akik nagy örömünkre meg is tiszteltek minket jelenlétükkel. Készült pár videó is, amit remélem, h minél hamarabb megkaphatok, mivel nagyon kíváncsi vagyok, milyenek vagyunk kívülről, nagy felbontásban:D Estére egy kis pizzasütős-csevegős-iszogatós-kártyázgatós progi volt betervezve, amin végül részt vett Gyula, Lali és mi 3an. Azt hiszem elmondhatom, hogy nagyon jól sikerült, kártyáztunk, hülyültünk de nagyonsokat, asszem mindenki elégedett volt az estével. Vidabarátom a kis Cukorkával még gitározott is egy kicsit, de szerencsére ő is csatlakozott egy kicsit később. Apropó...a párducok is alkottak, ők is összedobtak egy bulit, mégpedig Muzeyen felesége tiszteletére. Nagy dáridó volt náluk is, ők sem maradtak ki a jóból. Zene is szól rendesen, azon csodálkoztam, hogy Lenin nem jött sírni, hogy nem tud aludni...vannak még csodák, asszem. Vmikor 5 után tértünk nyugovóra, úgyhogy nem vagyunk a legkipihentebbek ma.

A mai nap...hááát..Gyula még dél előtt távozott, mivel ment a busz, én utána visszasziltem még egy kicsit. Mivel tegnap beáztattam a babot, ma nekiláthattam a jó bableves elkészítéséhez. Beletelt egy-két órába, de a munka meghozta a gyümölcsét, kész lett és nagy örömömre, ízlett mindannyiunknak. Kicsit talán sós volt, de a jó tejföl azt is orvosolta szerintem:) Szülökkel is megvolt a mai kommunikáció, a nap hátralévő részére pihenést, később esetleg egy kis kaja, majd alvás, hisz hnap suli...meg persze próba is, úgyhogy lesz mit tenni, nem fogunk unatkozni, az tuti...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr652776609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása