HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Süss fel nap

psztamas 2011.02.10. 23:41

 A mai sem volt egyszerű, de mégis jó volt. Esős szutyok idő volt, nem tudom mikor lesz már szép napos idő...

Reggel suli, utána még 1x be kellett menjünk az úgynevezett Science Park-ba, ahol kreatív foglalkozás volt, nem volt kötelező a részvétel, de csak elmentünk. Egy játékot játszodtunk, ami vmi "ötletjáték" volt. A lényege, hogy volt egy adott kérdés / Hogyan tud egy cég elindítani egy terméket/szolgáltatást?/ és nekünk egyéni ötleteket kellett mondani, dobókocka 3ig volt számozva. 1-nél mondjuk ötletkártyát kellett húzni, stb. A kártyákon képek voltak személyekről, pl Elvis-ről:D meg Nelson Mandela-ról. Velük kellett társítani az ötleteket, össze kellett mérni egymásét, megvédeni azt, ilyenek. Érdekes volt. El is áztunk....

Utána szokásos, gondolom kitaláljátok, merre is vezetett utunk. Az áruházban ki is találtuk az ebédet, a választás a hamburgerre esett. gondoltuk csinálunk mi magunk, így vettünk bucit, húspogácsát, zöldségeket. 

Itthon persze egyből neki is láttunk, Mike-ra bíztam a húspogi megsütését, 1et oda is égetett szakács barátom:) Mindegy, s*ar volt az egész húspogácsa, ahogy volt. Cseréltünk olajat, de mindezek ellenére égett ízű meg kemény volt az egész, mint a 2 napos tevesz*r, valszeg rosszat választottunk. Ami a legdurvább, hogy még nem is EuroShopper volt a márkája /az "ES" termékekről csak annyit illik tudni, hogy az összes relatíve olcsó, de úgy sz*r ahogy van, úgyhogy akárhol is jártok, olyat ne vegyetek!/ és mégsem adta ki..Mindegy, saját hibájából tanul az ember.

Kaja után Magyar Klub, jól eljátszottuk az időt. Befizettük a tagdíjat, 100sek /3000ft/ volt, kibírható, egész éves tagság. Igaz, mi csak felet leszünk ott/ sőt egyre kevesebbet/ , de még így is megéri. Volt vacsi, valami babos téma, nem ettünk belőle, mivel televolt mindegyikünk azzal a koszos hamburgerrel, amit itthon ettünk. Juteszembe..kettőnknek még hányingere is volt attól a csodától. Mindegy. Visszatérve sokat pingpongoztunk, Jenga-ztunk, elvoltunk. Meg is fáradtunk a sok játék közepette, ismét megérte elmennünk. Egy héten egyszer kell a mozgás / persze majdnem minden nap biciklizünk, azt leszámítva gondoltam/.

Új ideiglenes lakótársunkról még nem is beszéltem. Tegnap jött egy új emberke, akiről kiderült, hogy nem is annyira új, lakott már itt, pont az én szobámban:/ Érdekes egy fazon, angol és furcsa. Van egy homo-s beütése szerencsecsomagnak. Nemhogy jófajta puják jönnének, a Jóisten ezzel akart megsegíteni minket. Hát, van egy olyan érzésem, együnk se nyitott ilyen dolgokra.

Jelen pillanatban Mike és Vida Titan Quest-ezik, Vidabarátom engem is oda akart csábítani, hogy egészítsem a csapatot, de valahogy nem fogott meg az a gamma...majd talán máskor adok egy esélyt a kis játéknak. Ma biztos nem. Sztem kis gitár lesz még, majd talán egy film, ma talán ki tudom magam aludni, holnap nincs nagyon tennivalóm. Boltba tuti nem megyek holnap, unom már, hogy minden napunkból elmegy legalább 1 óra / addigi utat is beleszámolva/ boltozással. Életemben nem voltam ennyit, mint itt cirka 1 hónap alatt...:D 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr52652798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása