HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Szomorú tények

DraVIDA 2011.04.05. 17:15

 Hello nép, még mindig élünk, nem tűntünk el. Kivételesen nem csak a lustaságunkból kifolyólag nem írtunk egy hete, hanem azért is, mert elég nagy házon belüli problematikák gyötrik/ték a lelkünket. 

Nehéz erről objektívan nyilatkozni, lényegében iszonyatosan megromlott a viszony Mike és köztünk. Nem akarok belemenni a részletekbe, mindenkinek volt szar húzása a dologban, hogy idáig jutottunk. Jelenleg kb külföldi vendég szintjén kezeljük egymást, ami rendesen demoralizál mindenkit. Igazából két sikertelen "családi kupaktanácsot" tudok felhozni, meg rengeteg szájkaratét annak érdekében, hogy mindent megtettünk a problémák orvoslására. Elképzelésem sincs, mikor és hogyan találjuk meg azt a középutat, ami lehetővé teszi, hogy újra mindenki önfeledten és felszabadultan tudja élni a kis életét, ötleteket szívesen várunk.

2 héttel ezelőttől kezdve, heti 1 óránk volt, ami bőven elég volt ahhoz, hogy végiggondoljuk, hogy mit rontottunk el előző szemeszterben suli téren és a felgyülemlett feszkót -egymás közötti nézeteltérésünket leszámítva- valamilyen szinten levezessük, kibulizzuk stb. Hétfő óta keményítés van, elkezdtük az első projectünket, business culture-ra is vinni kell valamit a hazai kultúrából. Egyelőre úgy fest, hogy az első megpróbáltatásokat sikeresen fogjuk venni.

Gasztronómiai téren -megfigyeléseim alapján- mindhárman tovább fejlődtünk, ezzel nem akarok most senkit untatni, más dolog megcsinálni és megenni egy kaját mint, elolvasni, hogy "húúúú aztaaa de vagány, Bálinték fasírtott ettek, yeaaah nedves lett a bugyim" stb. :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr772802255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása