HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Shitty Day

DraVIDA 2011.01.23. 02:48

A mai nap tökéletesen leképezi azt, hogy milyen amikor az ember eltervezi a napját és ebből gyakorlatilag SEMMI nem jön össze :(

Tehát nem aludtunk semmit. Reggel fél 9 után valamivel -a terv szerint- elindultunk 4-en. Engem Mike vitt volna biciklin. 3 perc tekerés után Tomi átvette mert kis barátom nem bírta az iramot, még Tomi fél perc tekerés után észrevette, hogy jóhogy nem bírja, mivel az első kerék full lapos-.- Gyalogolhattunk vissza ketten, viszont nem állt szándékunkban bénázni, ezért felvertük Lenint és Candy-t, akiktől elkértük a biciklijüket szerencsére segítőkésznek bizonyultak. Én kaptam Candy biciklijét, ami természetesen ismét full lapos kerekekkel rendelkezett majd' meghaltam mire odaértünk a boltba ami ZÁRVA VOLT:@

Mit volt tenni mit nem elindultunk a város fele, hogy legalább a csoda zeneboltot megnézzem, de az is csak 11-kor nyitott (akkortájt 10 óra előtt voltunk valamivel)

Mike rossz lap top hűtőt vett magának, ezért betértünk a műszaki shopba -ahol vásárolta- és megérdeklődte, hogy van-e lehetőség becserélésre: egy jóval drágább hűtő vásárlása esetén megoldható. Ami sikerélménye volt legalább annyi, hogy 1500 Ft-nak megfelelő összegért vehetett egy ultragagyi gumipapucsot, de ezzel fürdési problémái végképp megoldódtak.

A zene boltba való betérésünk előtt Mekuria barátunk eltávozott, mert még dolga volt. A helység valami hihetetlenül lenyűgöző volt, ennyi hangszert életemben nem láttam egy helyen, van egy nagy pince, ami tele van mindenféle-fajta hangszerrel, vannak székek amire leülhetsz és kipróbálhatsz mindent (kivéve a 900ezer Ft körüli gitárokat, mi Tomival csak szar 300ezer Ft-os gitárokon toltuk:D) Mike is lecsekkolta az elektromos dobját én is teszteltem, hogy van-e efféle rejtett tehetségem, de sajnos csalódnom kellet.

Hazatérésünk már kevésbé volt nyűgös. Itthon leteszteltük az ultra olcsó Euro Shops-os virslinket, mondanom se kell, hogy ultra szar ízű volt, rajtam kívül senki se bírta megenni. Ahogy szüleim mondták bölcsen: olyan nincs, hogy szar kaja, csak éhes gyerek. Konklúzió: NE VEGYÉL EUROSHOPOS TERMÉKET ÉRTEM? A maradékot Tomiék fel fogják ajánlani Diegonak, amint nem veszi észre Lenin, hogy itt van jószág és Diego maga is megtisztel minket jelenlétével. Ma elugrott beköszönni, de nem tudtam beengedni szegénykét, ezért átpártolt a szembelevő házibuliba.

A koreai pujákkal való meetinget kénytelenek voltunk visszamondani fáradtságra hivatkozva, szerencsékre ők is hasonló dolgokon törték a fejüket, mivel nem volt biciklijük. Ma 3-kor találkozunk velük, délben illene felkelnünk, hogy elkészüljünk addigra minden szarral. 

Kaja után Mikenak gondjai adódtak a boltba menetellel való logisztikával, aminek következtében némi összeütközésbe került velünk, remélem tudja orvosolni magának a problémát, hogy nem kísérhetjük el mindig mindenhova, néha különbözőek az igényeink és az érdekeink. Ezután végkimerültség következtében bevágtam a szunyát 8 órára, míg barátaim elmentek kínai étterembe kajolni, majd követték példámat.

Este elnéztünk házibuliba, szomorú tény, hogy csak 1sör/fő kapacitással rendelkeztünk, ezért kénytelenek voltunk hamar hazajönni, talán Krusbaretben jobb parti elé nézünk ha bevállaljuk azt is.

Buli után Tomival elkezdtük életünk első mosását, amíg tart a folyamat és befejezem a blogot egy kis lant is tolunk. 

Remélem a mai napot sikeresebben zárjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr82606202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása