HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Prezentálni,prezentálni

psztamas 2011.02.01. 04:38

 A mai napot kicsit fáradtan kezdtem...kis kaja után kiderült, Mike barátommal megyünk csak ketten suliba, mivel Vidabarátomat megkerülgette a hasmars..(N)

Most már fel volt írva a terem, de mit ad Isten, egy teljesen más óra volt tartva és nem, ismétlem nem jártunk rossz helyen. Becigánykodtuk magunkat és útbaigazítást kértünk, egyik puja volt olyan rendes, hogy levitt minket a földszinti folyosóra és rábökött nekünk a képernyőre, hogy hol is vagyunk igazából. A változás okát a még most se tudjuk, de megoldottuk. fejlődünk, ismét 5 perc körül volt a késésünk, javuló tendencia, ennél alább nem szabad adni. Óra ismét jó volt, az öreg Torben ismét kitett magáért. Utána beszéltünk egy keveset a kis Yeji barátosnénkkal a projekttel kapcsolatban, amit Development órára kell leadnunk (pontosabban még kedden le kell adni) és lebeszéltük vele, hogy jöjjön le szerény szállásunkra okoskodni egy kicsit. 

Mindezen megpróbáltatások után Maxi felé vettük az irányt, mindent vettünk, csak a legfontosabbat nem: wc papír. Ez igazából Vida miatt lett volna fontos, de ahogy hazaértünk, hála Istennek már jobban volt, úgyhogy nem lőttünk akkora bakot. Aludt a kis drága, nem volt szivem dörömbölni neki..Mike-kal ettünk egy keveset, magam részélőr egy forró bögre levest, majd kis szilés után csak felvertem kis barátomat álmából, mivel az ő szobájába volt a krumpli és ebédre chicken nuggets-et és sültkruplit terveztem. Azt viszont krumpli nélkül nem igazán tudom megvalósítani, ha hiszitek, ha nem:/

Kis kaja után megint csak recsi volt a program, kicsi gitár, FB, aztán megérkezett a kis Yeji és nekiveselkedtünk a prezentációnak. Volt is ám ötletzápor, olyan 8 körül kis barátnénk távozott, én Assassins Creed 2-t toltam utána és olyan 11körül nekiültünk Mike-kal dolgozni a projecten. Elég jól elhaladtunk vele, olyan fél4 kor fejeztük be. Meg van a bevezetés, a main text, egyéb elemzések, Yejire maradt még pár dolog, de azt majd hnap/ úgyértem ma/ simán meg tudjuk csinálni. Ja, új gyerek...a másik koreai a "bulldog" itthagyott minket, az órát is leadta, de mit ad Isten, kaptunk egy új gyereket. Az igazat megvallva már rég értesültünk új a hírről, hogy új taggal bővül a csapat, csak épp nem nagyon foglalkoztunk vele. A lényeg, h sikeresen felvettük vele a kapcsolatot és elvileg ma du. 3 körül találkozunk és megcsináljuk a hiányzó részeket. Én azt mondom, már kész vagyunk a 60-70%-kal, már csak egy kis referencia, meg stratégia hiányzik. Meg persze a diavetítős rész, de az lósz*r, összedobjuk azt hamar. A nehezén túlvagyunk. Ja, még egy említésre méltó dolog: Mivel Vida nem nagyon vette ki a részét a projectből egyéb technikai okokból kifolyólag /amiért egy cseppet sem haragszom rá/ , ezért úgy döntöttünk, Ő fogja előadni Szerdán a prezentációt:P

Nagyon kíváncsi vagyok, mit alkottunk, úgy néz ki, ki fogja adni, szerintem a kis Vida is megállja majd a helyét, így tanul az ember, ha mélyvízbe dobják...persze mi ott leszünk és támogatjuk, mint mindig!;)

Szerk.: Sikerült megállapítani a hasmenésem okát, a csodálatos kolbászaimat megette a penész... Amiből ettünk az még hagyján, de a másik... Meglátogatott minket a kis Diego is, bőszen meglakmált az 5 koronás whiskasból. Kezdek aggódni barátaim LAN iránti érdeklődésük hanyatlása miatt, remélem nem maradok magamra az undorító kockaságommal és nem kell jó útra térnem:D Ma kivégezzük a prezentációt!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr112629541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása