HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Rainy day

psztamas 2011.02.02. 02:37

 A mai nap célja a prezentációnk befejezése volt, amit hál' Istennek, sikeresen végrehajtottunk...

Du. 3ra volt megbeszélve a találka Yeji barátosnőnkkel, a könyvtárban.Mit tippeltek? Igen, elkéstünk. Nem tudom, mikor tanuljuk már meg betartani ezeket a dolgokat. Pedig időben keltünk, minden rendbe volt, csak még kesztyű, kávé, kenyér az asztalon, kapkodás, ilyenek...mindegy. Szakadozott a havaseső is, az sem könnyítette meg a dolgunkat, de cirka 10-15 perc késéssel megérkeztünk.(Y) Csak 4en voltunk 5 fős csapatunkból, mivel tegnap elfelejtettem írni Jimmy barátunknak...hiába pótoltam ma, úgylátszik késő volt, nem jelent meg 3kor. Mindegy.Hamar rájöttünk, h értelme sem nagyon volt a nagy kupaktanácsnak, mivel arra jutottunk, hogy koreai munkatársunk otthon befejezi a kimaradt dolgokat, átküldi, ha kész és mi aszerint megcsináljuk a diavetítést. 

Utána szokás szerint Maxi:D, Mikey-t küldtük be, hogy vegyen kb 5 dolgot, mi addig megszereztük a szerződéseket, amiket Bcs-ről kaptunk, Vida pedig épp hazafele küldött egy levelet. Ez volt a terv, időt akartunk spórolni, mivel a Landlord ma követelte a lakbért. Eltelt vagy 20perc biztos, de még Mike mindig nem volt sehol. Vártunk, nem akartunk türelmetlenek lenni, aztán csak utánamentünk. Akkor ért épp a kasszához és mint kiderült, elbeszélgette az időt.;)

Hazaérve kifizettük a lakbért, sütöttünk egy pizzát a változatosság kedvéért, majd lesziltünk, vártuk a mailt Yeji-től. Közbe FB-n észrevettem, hogy a kis Jimmy írt, hogy hol vagyunk, mert ő ott dekkol a könyvtárban vagy 1 órája....nem kerültük el egymást, de mivel hamarabb végeztünk, utánunk érkezett...az egészről mi tehetünk végül,/jó arról nem, hogy nem ért oda 3ra, én kb 2 kor szóltam neki/ gondolom mit gondolhat rólunk a kis kalapos spanyol czigánya:D 

Már türelmetlenek voltunk, hol van a kész szöveg, Mike rá is írt a kis pujára, aki közölte, már rég elküldte nekem! :D Az igen, mi valami FB-re vagy nemtudom mire számítottunk, hol küldi. Nemszámít, nekiültünk, megcsináltuk. Éjfél körül le is adtuk, vagyis elküldtük a tanárnak, holnap lesz a nagy nap, elő is kell majd adni valahogy:D Összességében jónak érzem, elég jónak ahhoz, hogy átmenjünk. Ezt azért mondom, mert úgy osztályoz, hogy vagy jó, vagy nem:/ 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr742632498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása