HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Az ötlet születése

DraVIDA 2011.01.14. 16:49

 Nagyon régen blogoltam, rendesen elvagyok szokva tőle, nézzétek el nekem ha nem fogalmazom meg túl epikusan a dolgokat, igyekezni fogok. Tehát, honnan jött ez a csodás terv, hogy kiutazzunk Viking testvéreinkhez?:D Amióta bekerültem a Szent István Egyetem gazdasági karára, azóta súlykolják belénk kedves tanáraink, hogy mindenképp pályázzunk erasmusra, más iskolákban megölik egymást ezért a diákok, tőlünk meg alig mennek az emberek. Szóval kezdett körvonalazódni bennünk a terv, hogy meg kéne próbálni a szerencsénket, de egyelőre kénytelenek voltunk várni 1 évet, mivel 2 féléven túl kellett, hogy legyünk ahhoz, hogy pályázhassunk. 3. félév októberében leültünk uzsizni a büfébe és elterveztük, hogy megpróbáljuk. Nem tudom pontosan honnan jött az ötlet, de Svédország Halmstad lett a cél. Az akkori koordinátorunk boldogan fogadta szándékunkat, ugyanis kiderült, hogy egy tanuló se pályázta meg ezt a lehetőséget, így egyből "kiválasztottak" lettünk :D Innentől kezdve átfordult az életünk gondos tervezés, szervezés, intézni való szakadt a nyakunkba, (ezer hála szülőknek a segítségért) sikeresen vettük ezt az akadályt is. Akik ilyenbe belevágnak készüljenek rengeteg agyfaszra, idegeskedésre, vizsgákkal való elhavazásra etc. 2 napja érkeztünk meg, az utazásról részletesebben fogok írni a következő bejegyzésben emlékezetesen szar volt :)

 

Tomi szemszögéből:

 

Így a 2. teljes napunkon most határoztam el magam, hogy csak nekikezdek és írok egy blogot:D De csak is azért,hogy legyen valami:)
Aki nem ismerne,annak tudnia kell,hogy az ERASMUS program keretében kerültem ki 2 csoporttársammal, név szerint Vida Bálinttal és Kertész Miklós Alex-szel...Szerencsésnek mondhatjuk magunkat,mivel nem nagyon akadt ellenfelünk és így egész könnyen kijutottunk.Persze akadtak kezdeti nehézségek, de mint mindig, sikerült magunkat felülmúlva túllépnünk rajtuk.

Ezúton jó olvaskodást:D és szórakozást kívánok annak,akit valamennyire is érdekel a kis irományom.

Címkék: pályázat ötlet erasmus dravida psztamas

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr642583808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása