HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

3 napi összefoglaló

DraVIDA 2011.01.28. 22:01

Tomi barátommal elhanyagoltuk a blogot, mentségünkre váljon a sok tennivaló és a hihetetlen lustaságunk:)

Szerda: korrektnek mondható nap, suliban minden rendben volt ahogy kell, itthon teljesen fáradtak és levertek voltunk.

Csütörtök: én délután 3-kor, Tomi délután fél 5-kor kelt, így majdnem minden, amit aznapra terveztünk, sajnos elmaradt. Tominak és Mike-nak volt egy kis szájkaratéja, a köztük levő feszkó a mai napon enyhülni látszott. Voltunk a magyar klubban ismét, nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget pingpongoztunk, illetve römiztünk. Jövőhéten megadatik nekünk a lehetőség pörkölt evésre is (vééééégre) Estét filmezéssel és lannal zártuk.

Péntek: sikerült kb 5 órát aludnom, arra ébredtem, hogy a landlord ordírta ront be hozzánk. Kiderült, hogy érkezett volna két új lakótárs (iráni csajok), de a kedves leköszönő volt szobatársnőnk, elfelejtett maga után kitakarítani és tiszta retek volt a szobája, nem beszélve a mindenki által bent tartott biciklik okozta mocsokról. A konyhának ránk eső részét hiába takarította ki Mike javarészt, a főnök úrnak csak az igénytelen oldalra volt rálátása így jól megkaptuk: ha ma nem pucoljuk ki a házat, akkor hnap takarítónő és fizethetünk. Így hát a mai napunk takarítással, mosással, kaja kreálással, bicikli szereléssel telt-.-  A francia, aki kiderült, hogy valójában szintén orosz, hozta a formáját és megint jól beleszart az egészbe, amikor számon kértük rajta a dolgokat a családi kupaktanácson jól a képünkbe röhögött és a vállát vonogatta, azt hiszem ez egy életre szóló barátság kezdete... Az estét filmezéssel zártuk, alváshiányra hivatkozva elvonultam aludni, aminek eleget is teszek jó éjt mindenkinek!

 

Szerk.: A szerdával kapcs. megjegyezném azt, amit barátom elfelejtett...Elbúcsúztattuk Birsa-t..Elég jól sikerült, örült is szerencsecsomag, hogy gondoltunk rá. A mi részünkről iszogattunk, a többiek csak Birsa jelképes gyerekpezsgőjéből ittak xD Meg volt persze így is a jó hangulat, orosz barátunk formába volt, lőtte a poénokat rendesen. Aztán kicsi gitár, kicsi éneklés és mindenki nyugovóra tért...

A mai napról pedig...többet nem nagyon tudok mondani, énis majdnem agyf*szt kaptam ébredés után. Főleg amiatt, h még alig ébredtem fel, már mindenki ordibál, acsít, szarrágó Landlord meg csak sír, hogy küldi a takarítónőt. Jó, részben igaza volt...Apropó takarítónő. Ma mondta a Landlord, hogy legutóbb, mikor a kis Consuela meglátogatott minket, majd elviharzott, panaszkodott neki, h mi küldük el...:/ Alig tudott angolul, kb mint a Family Guy-ba, hogy küldhettük volna el? El gato negro? Mota?  Vagy mi? Nemértem, ez is csak hab volt a tortán. 

Pozitívum viszont, hogy 3 működő drótszamár áll rendelkezésünkre, ami igencsak meg fogja könnyíteni a dolgunkat a közeljövőben, úgyérzem...

Majdelfelejtettem...Mikey csapda:P

Pár képet persze mellékelek, úgyis rég volt már igazán tartalmas, színes, képekkel teli riport...öhm..post!

/psztamas/

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr512622051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dottika 2011.01.29. 12:04:10

Fu b+!
Az a konyha kegyetlen, mint a tisztítószeres reklámokban kb olyan retek van azon a sütőn. Drága Bálintkám, nagyon nem irigykedem, habár Tomival valóban leírtátok egy párszor, hogy retek van, de azért ez túlzás, azt gondoltam az ilyen állapotok kialakítása nem megy 3-4 nap alatt, de tévednem kellett. Erősen gondolkodom rajta, hogy megmutatom anyunak a blogot, talán akkor jobban fog értékelni és nem mondja rám többször, hogy nem tudok semmit tisztán tartani :D A szobám ehhez képest egy kórház tisztaságával vetekszik.

DraVIDA 2011.01.29. 13:51:00

:) Szerintem is szép a volt a különbség a két konyharész között. De úgy képzeld el, hogy mostmár mindkettő olyan, mint az első képen (Y) Rá is ment egy napunk, de megérte, már nincs undorító szag és nincs olyan feltűnő retek mindenhol.
süti beállítások módosítása