HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Laurent tiszteletére!

psztamas 2011.03.02. 06:33

A mai nap is egy átlagos napnak indult...Nem mondanám, hogy sok minden történt a mai nap folyamán...Az már inkább igaz, hogy amilyen kevés dolog történt, olyan jelentősek is azok. 

Ébredés után megkajáltunk, majd nemsokkal rá szeretett Landlordunk tisztelt meg minket jelenlétével. Valamit motoszkált a kapcsolószekrényben, majd amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is viharzott.

Nemsokkal rá ismét felbukkant, de sajnos látogatása már egy teljesen más célt képviselt. Épp kint ültünk Mike-kal a konyhába a szilős részen, pontosabban a kanapén, amikor felkeltette a figyelmünket, hogy a Landlord Laurentről beszél robotépítő barátunkkal. El sem tudom mondani, mennyire sz*r volt hallani, hogy azt mondja, Laurent nincs többé köztünk. Először el se hittük, nem tudtunk semmiről semmit, olyan hirtelen történt minden. Az egész házba síri csend támadt, mikor megtudta minden jelenlévő, mi is a helyzet. Vida barátom se nagyon tudott mit mondani, aki épp a szobájába volt, de mégis, ki tudna ilyen helyzetben?

Két hétig éltünk együtt a kis guitar hero-val...nem sok, tudom. Vannak itt olyanok, akik többet, de mindezek ellenére nagyon megszerettük őt. Társasági ember volt, általában vicces, jó kedvében találtuk, tehetsége a gitározásban mutatkozott meg. Pár napja még viccelődtünk is Vida barátommal, hogy mivel már itt van a basszusgitárja, majd valami kis zúzást felveszünk videóra és elküldjük Laurentnek, hogy miből is marad ki...:(Nem tudnám megszámolni hány ember szerette őt, hány ember tekintette barátjának. Nem hogy én, senki se tudja, mi vezethette őt erre az útra, miért választotta ezt magának, amikor annyi ember tett ezzel boldogtalanná, legfőképpen a szüleit és a barátnőjét. Talán sosem értjük meg. Azt tudom, hogy bármikor is gondolunk majd rá, jól eső érzés önti majd el szívünket!Nagyszerű ember volt, hiányozni fog mindannyiunknak!

Szerk.: 

Én is szeretnék búcsút venni guitar hero barátunktól, nagyon megrázott a hír. Ég veled Laurent! :'(

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr802703170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása