HTML

Kalandjaink Svédországban

Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően kiutaztunk Svédországba 5 hónapra, részletesebben itt fogunk írni élményeinkről:)

Friss topikok

Kirándulás, buli

psztamas 2011.02.05. 17:00

 Hol is kezdjem...A Koppenhégás kirándulás előtti napon alig aludtunk, LAN és a szokásos semmittevés töltötte ki még az esténket is, másnap elég fáradtan ébredtünk, de nem számított, hisz Dániába indultunk, ami csak érdekes lehet..

Olyan 9-fél10 körül felébredtünk, kis kaja, útra készült szendvics és indulásra készen álltunk. Ki gondolta volna, egyből gondok adódnak, ahogy megtesszük az első métereket. Az én szaromról leesett a lánc, ami nem nagyon cink, csak full olajos az egész rendszer, mindegy, orvosoltam, 10mp és indulhattunk is tovább. Hogy Mike se maradjon ki a mókából, következő pár méteren ő meg nyalt egyet, a csoda "pinkbike" kormánya bizonytalan volt...A kezdeti nehézségek ellenére csak odaértünk az állomásra, sikerült megvenni a jegyet, kiálltunk még egy cigire és jött is a vonat.

A vonatról akkor most mesélnék egy kicsit. Csendes, gyors, tiszta, van büféje, ahol egy kávé 600 ft, de az út alatt utántöltheted akárhányszor....tej, cukor ingyen. A sínek sem döcögnek, kényelmes utazni rajta nagyon. Utazás közbe láttunk pár szép helyet, 2,5 óra múlva megérkeztünk célpontunkhoz. Állomás elég modern, szép. ezt megcsodálva neki is vágtunk a nagyvilágnak. Mit is mondjak, tettünk egy jó nagy eü sétát, meglátogattuk a kikötőt, a parkot, majdhogynem az egész várost. Kajáltunk egyet, majd beültünk egy Hard Rock Cafe-ba. Hááát...hogy a milyen kik*rt durva. Gitárok a falon, tv a falba, kiszolgálás...hát, ott kell lenni. Az ember mindenre csak, gyönyörű, tökéletes, stb. Nemtudom hogy van ilyen hozzáállása az egészhez, de szinte hihetetlen. Ja, itt még megjegyezném, hogy Dániba is nagyon-nagyon sokan vágják az angolt. Nem gondoltam volna, de így van. Még a 60-70 es éveit taposó nénike is vágta, útba is igazított minket egyszer...hihetetlen. A város tisztaságáról még annyit, hogy koszosabb, mint Svédország, de attól függetlenül nem bántam meg, hogy elmentem, egy élmény volt, egy országgal több, amit sosem fogok elfelejteni...Hazafele úton már nagyon kivoltunk a fáradtságtól, 10környékén értünk haza kis szállásunkra, még volt egy kis CoD2, aztán szilés.

A tegnapi napon már csak a buli járt a fejünkbe, vártunk, hogy fogja adni. A nap végül eltelt, nem sok hasznosat csináltunk, voltunk bevásárolni, pár sörcsi, kóla, ilyenek. itthon készülődés és fél 10...ekkorra írtuk ki a buli kezdését. Vida modntam, h még korai, majd később fognak jönni az emberek, addig toljunk egy CoD2-t, úhy jobban telik az idő. Játék közbe beestek Laliék, magyar barátaink és így máris lettünk páran. " török barátunk is betért, szal voltunk már egy kevesen. Pókereztünk meg iszogattunk, röhögtünk, Mekuria mókamester barátunk hozta a formáját. És itt jön a szégyen. Mekuria, aki még sose pókerezett, elvert mindenkit, beleértve engem is. Pedig mi nem most játszottunk először pókert. Érdekes volt, még mindig nem fér a fejembe, hogy csinálta

A mai napra még vásárlást tervezünk, mivel csak pizza van itthon én meg jóformán 3 napja pizzát eszek, fasza is meg minden, csak vágynék már vmi másra. Később elvileg jönnek Laliék egy jó LAN-ra, remélem tényleg benéznek, jó lenne végre többen játszani. Na lépek is, még Laliékkal is beszélni kéne. Köv. post remélem nem 3 nap múlva lesz, igyekszünk majd;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dravida90.blog.hu/api/trackback/id/tr812640455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása